Arama
Arama Sonuçları
Dünya mirasımızın, minikler bile farkında...
UNESCO Dünya Miras Komitesi tarafından Kastamonu’nun Kasaba köyünde yer alan Mahmutbey Camii'nin Dünya Mirası Listesi'ne alınması şehirde büyük sevinçle karşılandı. çivisiz Cami olarak bilinen Mahmut Bey Cami'nin minik misafiri dünya mirası olan camiyi bakın nasıl anlattı...
84 milyon Rabia'yla birlikte ağladı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi: Rabia Birsen Göğercin'in hayat hikayesi herkesi ağlattı...
Kastamonulular kurban kesebilecek mi?
Açıksöz Tv ve CNG haber olarak bugün sokak geçenlere, kurban kesebilecek misiniz diye sorduk...
Türk Dünyası'na Kastamonu yorumu
Açıksöz Tv ve CNG haber olarak bugün sokak geçenlere, Türk Dünyası Günleri hakkındaki düşünceleri sorduk...
Vatandaşlar çaya gelen zammı değerlendi
Açıksöz Tv ve CNG haber bugün sokak geçenlere, milli içeceğimiz çaya gelen zammı nasıl sorduk...
Vatandaşlara esnaf yalanlarını sorduk
Açıksöz Tv ve CNG haber bugün sokak geçenlere, En çok duydukları esnaf yalanlarını sorduk..
KSK için Kastamonu ne düşünüyor?
Açıksöz TV ve CNG Haber olarak Kastamonuspor hakkındaki genel düşüncelerini sorduk... Detaylar sokak röportajında. İyi seyirler..
En çok kullandıkları sosyal medya platformu hangisi?
Açıksöz TV ve CNG Haber olarak bugün sokaktan geçenlere, En çok kullandıkları sosyal medya platformunu sorduk...
Buluşmaya geç kaldığınızda en çok kullandığınız bahane nedir?
Açıksöz TV ve CNG Haber olarak bugün sokaktan geçenlere, Buluşmaya geç kaldıklarında en çok kullandıkları bahaneleri sorduk.
Vatandaşın gözünde en gelişmiş ilçe hangisi?
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın açıkladığı SEGE araştırma raporu verilerine göre Kastamonu'da en gelişmiş 3 ilçe sırasıyla Merkez, Abana ve Tosya ilçesi oldu. Peki Kastamonu halkının gözünde en gelişmiş ilçeler hangileri?
Kuyu Kebabı'nı vatandaşa sorduk...
Kuyu Kebabı'nı vatandaşa sorduk...
Vatandaş 'hastane' istiyor
Uzun bir dönem Kastamonu'nun sağlık hizmetini omuzlayan eski devlet hastanesi binasının yıkımının ardından, özellikle son yıllarda hızla gelişen Olukbaşı mevkiinde sağlık konusunda ciddi bir eksiklik yaşanıyor.
Vatandaş market fiyatlarından muzdarip
Henüz bir ay önce küçük de olsa indirim ve fiyat sabitleme açıklaması yapan marketlerde Ramazan’ın ilk günlerinde gıda ürünlerindeki artış dikkat çekiyor.
Kastamonu, bir cumhurbaşkanında ne arıyor?
CNG Haber ve Açıksöz TV ekibi halkın nabzını tutmaya devam ediyor
Kastamonu Kahramanmaraş depremi için konuştu
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'nin 10 şehrinde ve Suriye'de binlerce insanın ölümüne neden oldu. Kastamonu'daki vatandaşlara bugün duygu ve düşüncelerini almak için mikrofon uzattık. Detaylar haberimizde...
"Tarihte bir kişi olsanız bu kim olurdu?"
Sokak röportajlarına tüm hızımızla devam ediyoruz...
Başkan Civelek’ten Kastamonu Medya’ya nezaket ziyareti
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek Kastamonu Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Aygün ve Salcı’dan Kastamonu Medya’ya nezaket ziyareti
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı işadamı Cengiz Aygün ile TV366 ve Nasrullah Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Salcı, bünyesinde Açıksöz ve Doğrusöz Gazeteleri ile CNGHaber ve Açıksöz TV’yi bulunduran Kastamonu Medya Grubu ofisini ziyaret etti.
‘CNG Bülten’in ilk sayısı çıktı
Bir yıl önce Kastamonu Medya Grup bünyesinde yayın hayatına başlayan, Kastamonu merkezli internet haber sitesi ‘CNG Haber’in ilk yıldönümüne özel hazırlanan ‘CNG Bülten’ bugünden itibaren dağıtılmaya başladı.
Şimdi birlik zamanı!
Kastamonu basınının en köklü kuruluşları, dernek çatısı altında bir araya geldi. 24 basın kuruluşu ve 61 gazetecinin bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), 15 Ağustos’ta Kastamonu Valiliği Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü’nün onayıyla beraber resmen kuruldu.
500 bin ilk yardımcı daha geliyor
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özellikle okullardaki acil durumlara etkin müdahale için bu yılın sonuna kadar 100 bin personel, 350 bin öğrenci ve 36 bin veliye daha ilk yardım eğitimi verilmesi için hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.
Teste koşun!
Son haftalarda tüm dünyada yeniden yükselişe geçen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının ardından uyarılarda bulunan Profesör Tim Spector, şiddetli boğaz ağrısı ve yorgunlukla uyananların mutlaka koronavirüs testine gitmesi gerektiğini söyledi.
Kastamonu Sanat’ın projesi destek alacak
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) “2022 Yılı Kadın Kooperatifleri Kapasite Geliştirme Teknik Destek Programı” 2. Dönemi kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu.
KASMİB, temmuz ayı Encümen Toplantısı yapıldı
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği’nin (KASMİB) Temmuz ayı Encümen toplantısı, Vali Avni Çakır’ın başkanlığında, Valilik toplantı salonunda yapıldı.
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den büyük hadsizlik!
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin, bugün düzenlediği basın toplantısında kullandığı ifadelerle Cumhuriyet Halk Partisi'nin adına yakışmayan bir davranışta bulundu. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun ifadelerine yer veren gazetelere sözlü saldırıda bulunacak ve hedef gösterecek kadar ileriye giden Erbilgin'in davranışı, görenleri şaşkına çevirdi.
Tarım ve Hayvancılık OSB'de yeni gelişme
Devrekani Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi'nin Kurtşeyh Mahallesine kurulması planlanan ve 100 milyon TL'ye mal olması beklenen projenin alt yapı sözleşmesi imzalandı. Başkan Altıkulaç, yaptığı açıklamada; 2023 yılının sonlarına doğru bölgede işletmelerin yükseleceğini söyledi.
Cezalar yetersiz!
Türkiye genelinde 2015 yılından bu yana yürütülen “Medyaya Yansıyan Kadın Cinayetlerinin Haritalaması” başlıklı araştırma kapsamında ülkemizde son 10 yılda yaşanan kadın cinayetlerinin verileri paylaşıldı. Bu haritaya göre Kastamonu’da son 10 yılda 15 kadın cinayeti işlendiği görüldü. CNG Haber olarak Kastamonu halkına “Kadın cinayetleri ile kadına şiddet olaylarına nasıl baktığını ve bunun nasıl engellenebileceğini” sorduk. Kadın cinayetleri ve kadına yönelik her türlü şiddet eylemi, toplum tarafından tepkiyle karşılanıyor. Kastamonu’da ise halk, yaşanan bu olayların sebebini, ekonomik sıkıntıya, ceza yetersizliğine veya toplum eğitiminin yetersiz olmasına bağladı.
TÜGVA Lise ekibi, Samsun kampına damga vurdu
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kampı'na, Kastamonu'dan da bir ekip katıldı
'Cumhurbaşkanımıza, Doğanyurt'tan bal gönderiyoruz'
Doğanyurt ilçemizde özellikle son yıllarda üretimi artan ve Türkiye çapında bir üne kavuşan Doğanyurt Kestane Balıyla Doğanyurt Belediyesi, Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri'nde Yılın Organik Gıda Üreticisi ödülünü kazandı.
CNG Haber pazarda
Kastamonu'da kış kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı. Soğuk hava Pazar tezgahlarına da yansıdı.